Počet položek: 0 0,- Kč

Zpracování osobních údajů

Ochrana osobních údajů internetový obchod www.drogistika.cz

Prohášení o ochraně

Prodávající se zavazuje chránit osobní údaje kupujících a postupuje v souladu se zákonem č.

101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů.

Společnost Exiko Internatinal s.r.o. je registrovaným správcem osobních údajů, reg. č.

subjektu:00059855, veškeré údaje získané od zákazníků užívá výhradně pro vnitřní

potřebu společnosti a neposkytuje je třetím stranám.

Pojmy prodávající a kupující jsou upraveny Všeobecnými obchodními podmínkami.

Prodávající prohlašuje, že veškeré osobní údaje, které mu kupující předá, budou použity

pouze k uskutečnění plnění objednávky s kupujícím. V žádném případě nebudou zveřejněny

ani poskytovány třetím osobám. Výjimku mohou tvořit situace související s distribucí či

platebním stykem ohledně objednaného zboží. Osobní údaje jsou shromažďovány,

zpracovávány a uchovávány prodávajícím v souladu s platnými zákony České republiky.

Kupující souhlasí, že jím poskytnutá e-mailová adresa může být použita pro zasílání

komerčních sdělení prodávajícího. Kupující má však v každý okamžik právo další zasílání

sdělení odmítnout. Postup pro odmítnutí je uveden v závěru každého komerčního sdělení.

Exiko International s.r.o. neshromažďuje žádná osobní data, která by mohla identifikovat

specifickou osobu, kromě případů, kdy osoba sama poskytne společnosti Exiko International

s.r.o.a internetovému obchodu www.drogistika.cz tato data dobrovolně.

Takováto data mohou být získána v případě, kdy se osoba dobrovolně zaregistruje za účelem

využívání služeb serveru www.drogistika.cz, účastní se průzkumu, účastní se hlasování

nebo soutěže internetového obchodu www.drogistika.cz atd.

Jakékoliv osobní informace identifikující konkrétní osobu nebudou předány ani prodány třetí

straně.
Exiko International s.r.o. si vyhrazuje právo provádět analýzy o chování uživatelů na svých

internetových stránkách www.drogistika.cz . Mezi tyto analýzy patří např. měření

návštěvnosti, počet uživatelů shlédnuvších reklamní banner a počet kliknutí na jednotlivý

banner. Tato data jsou k dispozici též jednotlivým zadavatelům reklamy, a to vždy jako

statistický přehled, nikoliv jmenovitě. Uživatelé by také měli vzít na vědomí, že data, která

dobrovolně poskytnou do diskuzních fór nebo jiných automatický generovaných stránek mohou

být použita třetí stranou. Takovéto využití osobních informací však nelze kontrolovat a Exiko

Internatinal s.r.o. za toto nemůže nést a neponese žádnou odpovědnost.

Uživatelé by si měli být vědomi skutečnosti, že některé informace o nich mohou být

automaticky sbírány v průběhu standardních operací našeho serveru

(např. IP adresauživatelova počítače) a také při použití cookies (malé textové soubory,

které se ukládají na uživatelově počítači a server podle nich dokáže rozpoznat uživatele,

který ho již jednou navštívil a poté zaznamenávat jeho chování a podle toho například

přizpůsobit design a obsah nebo lépe zaměřovat reklamní kampaně).

Cookies nejsou programy, které by mohly způsobit škodu na uživatelově počítači.

Většina prohlížečů nabízí možnost neakceptovat cookies, elektronický obchod však nebude

bez povolených cookies fungovat korektně.


Na žádost uživatele podnikne Exiko International s.r.o.veškeré kroky k odstranění všech jeho

osobních dat z databáze internetového obchodu www.drogistika.cz.

Přístup k osobním údajům

Kupující, který na stránkách prodávajícího provedl registraci, má možnost kdykoliv svoji

registraci upravit a změnit tak všechny jím uvedené osobní údaje.

Též má možnost zvolit, zda-li chce či nechce přijímat komerční sdělení od provozovatele na

svoji e-mailovou adresu. Tato nastavení jsou možná na www.drogistika.cz pod tlačítkem

„Přihlásit se".

INFO LINKA: 776 509006

Exiko International s.r.o., pplk. Vladimíra Štěrby 1090, 686 05 Uherské Hradiště, ČESKÁ REPUBLIKA Tel. 572 578 111, 776 509006, info@drogistika.cz

 
 
 
Navštivte Drogistika.cz u ShopMania 
Copyright © www.drogistika.cz, provozováno na systému tvorba e-shopu a optimalizace e-shopu Shop5.cz

© www.drogistika.cz

Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.   Další informace

Obsah Vašeho košíku   0,- CZK